Wednesday, 8 June 2011

that girl so lucky :))

smlm , akuh on fb .. pas 2 chat ngan my fren .. dia soh akuh baca blog my exclassmate ..dlu mmg aku dok follow gak blog dia .. pas 2 dh lma nih , akuh dh lpa dh nk follow blog dia .. haha
k , today , akuh  tringat balik , aku bca la an ..
wa ~ best kot jdi my exclassmate tuh .. i col her wif capital C .. k , dia chinese ..lawa , comel , kaya , agak pendek .. hee ..
ari pa ntah , ari ulangthun dia ngan boyfie dia .. sblum tuh , boyfie dia bwa dia nek flight p kl .. pas 2 stay kt golden palm tree .. pas 2 bnyak bnda la an dpa bt msa kt c2 .. swimming la , p spa la n else ..
pas 2 at nite , boyfie dia bg dia cincin diamond ! omg la kn .. haiz .. cba la byangkan klu boyfie kta buat cm 2 kt kta .. haiz ~ 2 yg akuh ckp , dia UNTUNG ~ suma benda kot dia ada ..
tp , lau boyfie akuh pon jnis yg alert yg cm akuh ckp n kaya , haha , xtau la nk gtau cmna akuh rsa kn ..
and , akuh brsyukur gak dpt boyfie cm my boyfie nih .. sbb dia x cm laki len .. i know him .. its been 4 yrs me n him stick together kn .. akuh hrap kami kkal smpai bila2 pon .. :))
so , mmg jles la akuh tgk C nih .. suma kot akan jles lau tgk pic2 kt blog dia .. hehe .. nk bca or tgk x blog dia ? leh bca kot , sbb leh translate .. akuh leh la bca sbb reti bca in bc an .. hee .. lau nk tgk , just ask me la k .. tnya ja la kt fb akuh tuh .. huhu ..
k la , mao mkn .. bubyee !

No comments:

Post a Comment