Saturday, 30 April 2011

fever !!!

so hey peeps , today aku dmam .. abs smlm dok brsin ngan ssema an , arini , finally , akuh dpt fver lah .. flu aku pon x bek2 g .. smlm tdoq pon mlut kna bka , xleh nk brnafas kot idung .. haiz ~ suara aku pon dh sengau .. wtheck an ..
hmm ... xsyok weh cmnih .. esk ada knduri kt umh , nk p ma .. dh lma kot aku x p knduri .. haha
k , arini , aku tdoq ja bnyk .. dmam + letih .. lngan aku lngoh sbb smlm trlalu kuat sgt kmas umh an .. haha ..
so , mggu dpan aku nk kluar ngan boyfie .. xtau g nk p na .. lau leh , nk p qb lah .. mao lpak pntai dpn qb tuh .. syok ~ haha ..
em , xtau nk update apa dh .. n aku xda mud .. biasala owg dmam an .. hehe .. n im waiting for my boyfie .. dia nk blik kja dh .. misshimsomuch !
so , chaww :))

Friday, 29 April 2011

haiz ~

arinih , pgi2 , umh aku msok air ! how ? melalui bumbung umh akuh .. bumbung tgkat ats tersumbat , smlm ujan lebat gla .. aku siap mmpi aku p pantai ~ haha ... then , pagi nih , kol 8 lbh , mak aku gtau umh msok air ! hahaha ... aku trun2 , wa , air bnyk la .. abs tkar , karpet , ngan tb kna air .. pas 2 kmi suma pon kmas2 la blik .. kmas2 , aku trkna flu plak ~ adoiyai ~
n the best thing , papa bli tb bru ! haha ..  skunk nih lyan la ngan tb bru nih .. tgh tgk maharaja lawak smbil2 update blog nih .. keyh , nothing for now , k chaww :))

done ! :))

hye hye .. today 29 april .. smlm , befday my boyfie n aku plan nk bt kek kn ? haha .. akhirnya , mmg jdi lah .. hpy sgt .. c ,
l
l
l
V

nmpk ? haha .. aku ngan mak la yg mghasilkan kek nih .. kmi bt dua kek .. 1 bg boyfie , 1 g kmi mkn la .. hehe .. kek dh siap , kja las , kja tbur coklat rice lak .. aku men tbur ja .. agak cntik la an >< haha ..
aku excited glo nk bg kt boyfie kek nih , pas 2 mlm , dia mai umh , aku bg la .. dia snyum ja .. haha .. syok la tuh .. mmg hobi dia la an mkn coklat2 nih .. n , yg besnya , dia ckp sedaaaap ..... haha .. nnt dia nk lg .. haha ..

Wednesday, 27 April 2011

烦 ~

hey hey .. agak lma kot an x update .. haha .. bsy ma ~
hm , aku mnyampah ngan pangai sstngah budak nih .. agaknya sbb dpa nih adik bradik kot .. 2 yg pangai sma .. haha .. cm ngan babeng ja pon aku tgk ! ha , ambik ang ..
lg igt psl dpa , lg meluaaaat kt dpa .. haiz ~ cool down emylia ... rlek2 .. :D really beh tong r ! adoi ...
$%$* .. k , agak lga .. :)) hee .. k lah , mao msg-ing wif boyfie syg .. chaww !

Monday, 25 April 2011

takziah ...

takziah kepada keluarga AMIR HASSAN ..
amir hassan nih kwan bek my boyfie , dia mnggal ari sabtu .. pkol 2.30 pagi ..
ntah knapa , aku pon rsa sdeh .. y ? ntah la .. sbb dia kwan  bek my boyfie kot .. pnh jmpa dia skali ngan gf dia ..
a .... ksian la kt gf dia .. huhu .. boyfie ckp gf dia ngis x benti2 pon kt umh boyfie dia .. boyfie pon ngis kt kubur .. hm ..
k , then , aku ngan fmly p sunway ngan tesco .. agak letih .. kaki pon lngoh .. haha ..
mlm , boyfie mai umh .. wa ... smakin kurus aku tgk dia nih .. haha .. tp hpy la an dpt jmpa dia .. jmpa sat ja la .. sbb dh lwat .. 1 jam cm 2 ... tp bes ! :)) 

Friday, 22 April 2011

*&$%

hello humans ~ :)) so , tjok post kali nih aku xtau apa .. hee .. nothing pon la post kali nih pon .. skit ja k ..
ada 2/3/4 or 5 owg 2 mcm BABENG ! :))
y ? nk tau ka ? xyah lah ... haha
mnyampah sgt aih .. huh ! bak - ka ! :D hahaha ...
ok , esok aku nk p sunway ngan fmly n cousin .. owh , papa x ikut sbb kja .. juz sja2 ja nk p sna .. nnt tggu boyfie gaji , nk p qb lak .. yeah ! boyfie blnja akuh la an .. haha .. k chaww peeps :))

what a benggong -.-'

benggong ...
apa benggong ?
aku la :)
ha cta dia cmnih ..
kn aku plan dh bfday boyfie nnt nk bt kek coklat kt dia .. ok la an ..
smlm , boyfie on fb .. pas 2 kami chat la .. pas 2 aku tnya , 'syg nk bca blog beby x ? ' dia ckp nk .. ok , aku pon bg la url blog nih ..
pas 2 aku TERLUPA !!! 
TERLUPA yang aku ada post psl bfday dia nnt !
pas 2 dia ckp ' ha ... dh tau dh nk bt kek kt syg .. haha .. '
=.=''
err , dh x suprise dh la .......
serius mmg aku lupa weh ! haiz ~ 

Thursday, 21 April 2011

fixie

hey-yo peeps ! ok , kali nih nk cta psl fixie lak .. ptg tdi aku p kdai mak sbb terlalu boring dok kt umh , xtau nk bt pa an ..kol bp ntah , agak ptg la , aku sja la dri kt dpan kdai , tba2 ...

aku nmpk dua owg mamat baya2 aku lah kot an , nek fixie .. aku cm waaaaaa ~~ bes kot tgk dpa nek fixie .. dpa pon msok c2 cm BANGGA ja pon aku tgk .. style weh ! sempoi lg dri motor ! haha .. aku tergoda weh ! dkat fixie la .. haha ..
pas 2 aku tggu lg kt dpan , pas 2 dpa lalu lg .. suka weh tgk owg nek fixie ! :))
haiz ~ dlu aku kna gak dmam fixie nih .. pas 2 dh ilang dh .. skunk nih , mai blik la an lpas tgk dpa td tuh .. em , aku nk gak fixieeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! em , jerit p la kuat mna pon , aku xdpt jgk la .. lau aku ank tunggal , leh la kot dpt an >< klu aku bli , adik2 aku pon nk gak .. mampuih la .. hehe
so , hanya tinggal kenangan la aku nk ada fixie nih .. kesiaaaannnnnn ~ :(

macam BABUN :))

ok , mao cta sowg mamat nih .. nk kata ensem , x .. nk kata x ensem , pon x.. dia nih 50/50 kot ... huhu ..
ari 2 aku add la mamat nih kt fb , then aku said hey , thx app .. klu owg len , msti bls blik an or like status 2 .. but !!!! ini olang , dia delete my post ! @@ .. puuuiihhh !!! prasan la tuh .. mnyampah aku .. x hormat lgsg !
ok , pas 2 , lpas bp ari ntah , aku on fb , then trnmpk la kt news post 2 an , ada la kluar fb mamat tuh .. sama jgk .. ada owg said thx sbb app .. pas 2 aku bkak wall mamat 2 , jeng jeng jeng .... ilang suda ... :))
aku check2 dia pnya wall , cuma ada post-an dia sowg ja .. owg len xda pon .. msti dia dlete la an ..
em , mat , nnt plz la PRIVATEKAN WALL hang tuh okey :)) kn sng .. xdak dh owg nk post2 kt wall hang .. sumanya haaaaaaaanggggggg ja kt wall hang tuh ..

p/s : im gonna delete u from my frens list someday but not today okey :D

kepalaku gelong ~

ku sangka hari nih hari JUMAAT ! adoi .. gelong dh .. ><
bngun2 , on fb .. mkn , on blog ..
then , fb again .. until petang satg ..
3pm off fb , tgk marimar ..
4pm , on fb balik ..
5.30pm , off fb , sapu n kmas2 umah ssbb mak nk balik sudah ~
then , nek ats mandi ..
mlm , trun tgk tb , mkn ,sembang ngan family n msg ngan boyfie :D
tgahmlm , cri bantal busuk , smbil msg ngan boyfie ..
then , tertiduuurrr ......

p/s : aku boring -.-''

Wednesday, 20 April 2011

pompuan gedik and laki sakai :))

ok .. sapa tuh ? eeuw ... owh , my **** la an .. haha .. tba2 ja aku tingat psl dpa dua .. dpa tuh kpel .. em , aku knl lam 2 taun cm 2 kot .. lani dh xknl* >< haha ..
k , the gurl , aku mnyampah tgk pangai dia .. cmna xtau .. gehegeh sgt .. gedik smcm .. grr ..
so 1 day , pimples telah mguasai pipinya yg agak gebu itu , pas 2 , aku tgh smbang ngan kwan aku nih , jeng jeng , dia mai , " ala .. ada jrawat kt ppi ni .. xska la .. nnt nk kna p ccuk la .. ( sambil gsok2 ppi dia ) aku ngan kwan aku cm , ha ??? o.O '' gdik ya amat ! ngan pattern dia tuh .. sngaja mai kt kmi nih , nk cta psl jrawat btpa ngoi ? klu dh gdik 2 mmg gdik la kn .. smbang ngan laki , dok mnja2 pa xtau .. pkol sna pkol cni .. laki 2 smpai nek mluat smbang ngan hang .. haha
k , the boy , i col him , budak ska bt pandai ! y ? k nk cta .. pangai dia lbh krang ja ngan gf dia .. tp xsegedik gf dia la an .. mcm yg aku pggl dia 2 , ska bt pndai ~ ckp cm ngan pa g .. mcm la dia TAUUU suma bnda .. sembang kuat ! uihh ... klu nk mngata , dia la TOP ! haiz ~ jln dia ada gya au .. haha .. lwak2 .. tgn dua2 blah msti gyang2 .. cm ngan pa g ..
wa ~ agak lega lah aku update blog dgn mngata dpa dua nih >< haha .. so , kesimpulannya n akhir cerita , i col them , POMPUAN GEDIK vs LAKI SAKAI :))

my boyfie MUST DO list -- !!

ok ,aku rjin skunk nih :)) tulis blog lg .. haha
ok , aku nk boyfie bt kesemua bnda2 yg ada lam my BOYFIE MUST DO LIST nih ..
  1. bawa aku shopping or ronda2 nek KETA BOYFIE SENDIRI pada hari AHAD .
  2. masa befday aku , JANGAN BELI HADIAH YG SAMA TIAP2 TAHUN .
  3. HARUS bagitau aku KE MANA SAHAJA dia pergi supaya aku TAK RISAU .
  4. datang ke rumah aku pada MASA TERLUANG dan lebihkan lagi sikap BERAMAH MESRA bersama KELUARGA aku .
  5. HARUS MENEMANI aku jikalau aku mahu AKU DITEMANI .
em , ckit ja an ? mudah ja pon .. :D
1 - boyfie xda KETA SENDIRI lg .. so , PAYAH nk kluaq !
2 - em , hadiah yg plg bnyk aku dpt dri boyfie , BEAR ! sokey , sbb aku mmg ska bt koleksi an .. haha .. but , i wan different present ! :))
3 - kadang2 boyfie bgtau , kadang2 TAK ! he makes me WORRY !!
4 - kena aku BAGITAU baru nk bt .. -.-
5 - always ! :))
haha .. keja my boyfie snang ja .. an ? hee .. but , plg pnting , ALWAYS LOVE ME la ... :))
ok , stop here supaya aku xmrepek bnyk lg , k chaww peeps ! :))

babi

sory trkasar bhasa ye .. but , lantak aku lah an aku nk sbut babi pon .. suma owg pnah sbut kot .... haha ..
k , today , aku TOTALLY xda mooooooood ! y ? em , biarlah rahsia ... haha .. mls nk fkir ..
arini cm xbes ja .. kdit pon xdak n aku xmau tpup sbb aku sudah kekeringan !
- empty -
:))

Monday, 18 April 2011

- The Blind Side -

so , arini aku stay umah , xikut mak p kdai sbb aku mls nk mndi awl n sbb2 trtntu ..
aktvi 1st aku slpas bngun , bka tb .. bla bla bla .... then aku nmpk tjok the blind side 2 .. wa .. bru start .. mula2 mmg igt x bes la .. sbb tjok dia an .. haha ..
tbs .. aku bru tgk cta nih kt hbo .. srius mmg bes .. + Sandra  lak yg blakon an .. aku mmg mnat dia .. ska tgk dia ..  :)) n nnt lau ada lg ulangan cta nih , aku msti tgk lg lah .. haha .. sbb nk tgk Sandra ja .. haha
ok , cta nih bes sgt2 .. cta nih bkn psl cnta2 wif kapel n else .. but about life .. ksah benar  , dan dlakon semula .. haha .. aku xtau cm mna mao ckp psl cta ni .. xrgi la klu tgk .. tgk tjok cm xbes ja an .. but , dh tgk , mmg nk tgk smpai abs la ..
so , sapa2 yg xtgk lg cta nih , pls do watch ok :)) hee .. mmg bes la .. :D

Friday, 15 April 2011

ALERT LAAAAA !!!!

alert ? em , wat alert ? k , cmnih , skunk nih aku agak mudy la kot an .. em .. boyfie dh tdur .. aku tulis blog , xtau nk bt apa , boring sgt2 .. balik kpd tjok , aku hrap sgt my boyfie leh alert ckit .. i mean , lbih PEKA ! >> cm bla dh rndu or xrndu skali pon , ! aku nk jmpa , aku nk bkn aku yg ckp nk jmpa dlu .. nk dia sndri ckp yg dia nk mai jmpa aku ! grr .. agak geram la an bla kita soh dia mai umh , pas 2 dia ckp , nk btpa ? hehe .. -.-' haiz .. xtau la .. lg , time tgh mcj , ok , ckp nk mandi .. ok aku tggu la dgn pnoh KESETIAAN aku nih an , almost 1 jam la , xbg2 mcj jgk ! aku jgk yg  col dia pas 2 bru dia antar mcj .. omggggg ... lau lma2 cm nih , xthan gak la an .. alert la ckit .. aku dok tggu , lau nk bt kja skali pon , gtau la , xla aku tggu cm &*%$  an .. hmm .. im not mad at him okey .. but , aku juz nk dia LEBIH ALERT sahaja ... aaaaiiizzzzzzzzz ......... xtau nk ckp mcm mna .. hm , nk ttup lappy ni dh .. dh pnas .. woot woot ..
so boyfie , plz la , after dis , MORE ALERT la k .. :))
p/s : i still luv u n stil cn waiting for ur TIME > (for now) ! :))

Wednesday, 13 April 2011

紧张 -.-'

紧张什么呢?haiz ... kolej的日子差不多要到了啊 。我真的很紧张啊。不懂要做些什么准备呢,第一次嘛...
在fb上看到了有些朋友都上了kolej , 好羡慕。hehe .. 改次就轮到我咯... 好怕如果没有像我中学时那样的好朋有。加上,全部都用英文啊。@@ 真死!又要多多练习讲英文pulak .. hmm ...
有些朋友都在kolej上了课,有些就读form 6 .. 我也希望我也能够go through kolej的日子 :))
我手酸了,真辛苦用华语写blog ! haha .. 不写了 ><

boyfie befday >> homemade coklat cake :))

hehe .. sbenarnya , aku excited ni .. befday si dia dh nk smpai .. 28 nih .. aku mmg xtau nk bg hdiah apa kt dia .. + duit tgh kering an .. so , aku trfkir lah nk buatkn dia coklat cake ! hehe .. dia kn ska mkn coklat .. t aku buat .. tkot xsdap ja .. xpon xjdi .. haha .. rugi ja .. hee .. aku xgtau pon kt dia yg aku nk buat cake kt dia , suprise la an .. aku pon x mention lgsg psl bfday dia .. nk dia igt yg aku lupa bfday dia .. haha .. tp x ... aku siap plan dh nk bt cake coklat kt dia .. hee .. ily boyfie ! :D

nothing ....

aku tgh boring nih .. grr .. xtau nk bt apa -.-
em , xmcj ngan boyfie , sbb dia tgh mndi + cas hp dia .. wa , mao cta nii ..
td mcj2 ngan boyfie an , dia ckp satg nk tgk kwan dia .. sbb xciden .. aku igt xciden biasa ja .. pas 2 boyfie ckp , kwan dia yg ni xciden lg trok .. kaki ptah 2 , bontot dia ke- depan ! @@ then , kpala dia dh abs .. skunk nih 50/50 ja dia 2 .. ksiannyaaaa .........
hrap sgt my boyfie xda apa2 bla bwa moto .. owg ckp , keta yg lggar budak 2 .. smpai jdi cm 2 ... tkotnyaaa ... so , sapa2 yg bwa moto 2 , hati2 la tau ..
time tuh mlm rya thun bla ntah , my boyfie xciden gak .. tp xciden sorg2 xD haha .. tgh mlm kot ?? ntah la .. dh lpa la ..hee .. mlm tuh , cm biasa la .. ada bbq an .. dia pon p la .. pas 2 dia gtau lam mcj yg dia pning kpala .. pas 2 nk blik umh .. msa 2 aku dh tdoq sbb mmg dh lwat , kol 3 cm 2 kot ? dia dok lpak g .. dh pning , bru nk blik .. pagi raya tuh , ada mcj ckp boyfie aku xciden ... aku cm ha ??? tpu kot .. haha .. aku mmg xcya la dia xciden .. pas 2 kak dia ckp no wad suma , bru aku cya .. wa .... perasaaaaaaan aku time 2 , xtau la nk ckp na an .. dh la pagi raya .. owg nk epy2 , dia msok osptal .. haiz ~
aku pon p la tgk kt hsptal ngan mak .. ksian wei tgk dia .. huhu .. dia dok kt hosptal 2 ari kot or 3 ari ntah .. aku smpai xleh nk tdur pon xleh la , asyik igt dia ja .. hee .. lpas2 ja dia kluaq hsptal , dh ok , dia trus ajak fmily dia mai umh aku braya .. haha .. best oo time tuh .. mak ngan abah dia pon sporting .. ok la .. haha ..
bt msa skunk nih , xdak la xciden2 nih yg trjdi kt dia .. mntak2 jgn ada la an .. ssah ati aku nnt weh >< hee .. k la .. dsbbkan keboringan aku nih , aku dh cta bnyk nih .. agak pnjg an .. sapa2 yg nk bca , bca la :))  sapa2 yg mls bca sbb pnjg sgt , xyah laa .. xksah ~~ haha .. k chawww .... :))

Sunday, 10 April 2011

gonna get a new lappy !! :))

so hey :)) , aku epy ! haha .. sbb nnt aku akn dpt lappy baru ! yeahh .. papa gtau nnt nk bli kt aku .. yg aku pkai nih , bg adik2 la .. aku , dpt bru .. aku dpt pon sbb nnt untok bljaq la an .. haha .. aku dgaq2 , wa ~ best kot .. haha .. papa ckp bjet rm2000++ .. ok ..
then , aku gtau papa yg aku nk lappy kler pteh .. bg aku , cute ma .. :)) tp tgk dlu la an , lau nnt tgk kt kdai tuh , ada kler yg lg lwa , ambk ja la .. haha .. xmo dh kler itam n blue .. dh biasa sgt >< haha .. memilih ... kdg2 ja .. xpa .. :)) tp nxt month kot bru nk bli , xtau g bla .. sbb aku start stdy pon bulan 6 an .. hee .. k2 .. aku tunggu :)) n thx to papa ... :D

Friday, 8 April 2011

8 APRIL !!!! ♥ ♥ ♥

8 april ? hee .. trikh aku ngan MUHAMAD ZULHILMI ber-kapel lah .. :)) dh 4 taun dh .. lma x ? xkot an .. nk lma lg ma ... haha ..
story bout me n him mao start .. kn aku gtau arini aku nk cta psl mla2 aku jmpa my boyfie an .. k2 ..
ksah bermula msa aku brumur 12 thun .. ptg tuh , aku dok lepak2 kt tman ngan kwan2 aku .. pas 2 , kmi trnmpak 1 group budak laki nih .. lbh krang 6/7 owg kot ? xpnh tgk pon .. suma nek basikal .. haha .. basikal la time 2 an .. budak2 lg ma ... haha .. then , suma saling meng-ushar  lah kn .. haha .. ushar pnya , yg aku mnat , kt boyfie aku lah .. wa ... xtgk len dh .. haha .. mula2 tgk dia , mmg ensem la .. hee .. 
k pas 2 , aku dh syok dh kt mamat 2 .. then , kmi suma tggu la group 2 balik .. tggu2 , dgar bnyi bsikal .. ha ! cpt2 la tgk .. haha .. then , kwan aku , nama ALIA .. p WOI kt depa 2 .. wa ... malu kot .. haha .. pas 2 , dpa benti .. dpa mai kt tman , tnya psl apa .. haha .. tkot weh .. then , alia ckp yg aku ska kt mamat tuh , nk kwan ngan dia .. -.-' er ... aku xckp pon cm 2 kot ?? hee .. btw , thx ALIA coz dsbbkan 'WOI ' hang tuh , aku knl ngan my boyfie .. :)) lau dia x woi , em , dpa  xbenti la ... dpa blik trus dh .. :( huhu ..
pas 2 , kmi tkaq2 num fon .. mak ai .. mamat 2 pnya la shy .. dia x ckp pon .. kwan dia yg bnyak ckp .. num fon pon dia yg bg .. haha .. comey oo mamat 2 .. dia snyap ja .. haha .. kwan2 dia yg len ada la bsing2 jgk .. dia , dok ats bsikal , snyum2 ja .. haha ..
after that , kmi pon colling2 la .. msing2 dh suka sma suka an .. pas 2 !! ada slah fham d antara kmi .. aku xmo cta .. but , bkn salah aku au .. slah kwan dia .. dia cta yg bkan2 kt my boyfie , my boyfie pon cya , abs la .. lpas kes 2 , dia dh x col aku dh .. aku plik la jgk n i juz let it ..
after 2 years , dia cri aku balik !! haha .. sronok wei .. dia col sppu aku , mntak num aku .. sbb msa 2 aku dh tkar num fon .. aku ckp jgn bg num aku ,las2 , ksian lak + dok igt g kt dia , bg ja la .. hee .. then , dia mnta maaf psl dlu x cya kt aku .. dia ckp kwan dia yg tpu dia .. haha .. aku pon jual mhal la msa 2 an .. pas 2 kmi mcj2 , dia ckp nk kpel ngan aku .. aku yes ja la an .. haha .. smpai skunk nih .. stil kapel -ing ngan dia :))
so , MUHAMAD ZULHILMI , ILOVEYOUSOMUCH !! ♥ hope kmi leh kkal smpai bla2 .. :) amiiinnnn ...... :D

Wednesday, 6 April 2011

stil 50/50

ok , smlm aku dh p kolej PTPL .. mulanya mmg nk trus dftar msok la .. nk ambk course DIPLOMA IN BUSINESS STUDIES .. msok2 kt pjabat pndaftaran c2 , xrmai sgt owg dftar .. pas 2 aku ngan mak tnya la psl course yg aku nk ambk 2 .. pas 2 aku soh dia print out subject2 dlm bsns stdies tuh .. wa .. 28 subject ! aku blh gla weih .. pas 2 ada sowg 2 , dia rekemen aku ambk course PRIVATE SECRETARY DIPLOMA sbb aku gtau dia yg aku ni x mnat nk kra2 nih.. haha .. pas 2 aku tnya psl course 2  lak .. ok la dri td kot .. subject yg akn stdy xbnyk , dlm 10 subjet cm 2 kot .. klas , smggu 3 kali ja .. total course subject 2 rm5000++ , almost rm6000 la .. 2 xtrmsok duit sewa umh pa lg .. hostel rm200 .. kongsi byaq la ngan stdent len an .. duit mkn sndri .. wa ... bnyk tuh .. duit yuran lg .. haiz ..
las , aku gtau aku nk blik fkir dlu cm na nnt .. mggu dpn cm 2 aku mai dftar la lau aku nk ambk course secretary 2 .. dia ckp course 2 bkn dip tp mcm sjil ka .. tp yg bgusnya ,, dh abs stdy course 2 , trus dpt kja .. haha .. aku dgar 2 la yg bes .. subject pon xbnyk an .. ><
balik , aku bncang nagn mak psl course n hoster .. psl course ok la .. masalah , psl hostel .. akuy ckp mhal , duit mkn g an .. mak  ckp nnt tnya papa aku cmna .. lau dia nk antaq aku p smpai kolej , ok la , aku xyah dok ostel dh .. haha ..t aku cta len yeahh :))

Sunday, 3 April 2011

♥ ♥ ♥ ٩(-̮̮̃-̃)۶

wei wei wei , skunk nih bulan APRIL an ? haha .. ok nk cta nih .. bulan April , ada dua tarikh yg penting sgt bg aku .. :))
1st , 8/4 --> my annvrsry wif boyfie .. k , bp taun ? em , 4 taun ja .. >< i wan more longer okey boyfie ! hehe .. em , 4 taun aku ngan dia .. cm x cya ja an .. dlm 4 taun kmi kpel , mmg mcm2 la pnh jdi .. biasa la , adat an .. haha .. nk gtau kt hampa suma , lam staun tuh , grr ... kmi gdoh an , msti ckp nk ptus .. aku xtau la bp kli pnya mnta ptus .. las2 , yeah .. xputus la .. haha .. taktik ja tuh .. nk bg pergaduhan kmi ni lg 'rancak' kot .. haha .. aku plg lma kpel ngan dia .. pcah rkod dh woi .. haha .. ya la .. dlu kpel sat2 ja kn .. bp bulan ja .. dlu men2 ja .. lani , dh bsar , dh len la .. dh setia ! haha ..em , nnt aku cta psl kmi mla2 jmpa k k k k k k .... :))
2nd , 28/4 --> befday my boyfie ! haha .. dia dh tua , 19y/o .. >< hee .. ok , taun ni nk bli hdiah apa ha ? dh la tgh kering nih .. adoi .. tp , lau xbli pa2 pon xpa kn syg .... hahaha .. leh kot .. dia kn xksah .. xD haha .. las2 year2 yg sudah , msa bfday dia , aku ada la bli bju , cap ,blnja mkn n others .. owg ckp , lau nk bg hdiah kt kpel kita an , jgn bg yg kain2 nih .. tkot nnt cpt ptus .. -.-' xdak pon la .. dont worry .. mlot owg ja tuh .. hehe .. smpai lani , kmi stil couple-ing ! :)) hope leh kekal smpaiiiiii ................................................. okey :) i mean , smpai ke ank cucu la ... bhsa mudah , sampai bila2 .. hehe
wa , agak bnyak yg aku TAIP .. kot ? k la .. later k .. :D

hp dh ok :)) PTPL ? ...

my hp dh ok .. haha .. so , xjdi la bli hp bru .. haiz ~ nnt2 la .. smlm papa bwa hp p repair .. suma rm60 ! mhal nya ! mkn duit kdai tuh .. -.-' lani hpku dh ok , dh leh gna .. epy2 .. haha ..
ok , mgkin nnt aku smbung stdy kt PTPL .. kot ? hee .. trikh dftar 5/4 nih  ngan ari pa ntah .. esk nk soh mak col Mr. Cheah .. nk tnya la pa yg ptot an ..nk tggu surat uitm 2 , lmbat la .. xpa la .. PTPL pon ok wat .. haha .. aku nk ambk Foundation in Bussiness .. em , xtau nk cta apa skunk nih .. nnt lah aku cta lg k .. haha .. dh mls .. nk tgk tb ! k daaa ..